Dopisivanje,sms porukice,slike cura i momaka iz bosne i hercegovine Facebook
Pratite nas

dopisivanje sms porukicama

UPUTSTVO ZA DOPISIVANJE

Da biste se dopisivali sa našim članovima potrebno je da pošaljete poruku sledećeg sadržaja:
ImeČlana VašaPoruka


Znači, ako na primjer šaljete poruku koja glasi “Ćao, šta radiš? Ja sam Marko” za člana sa nadimkom Ivan, pošaljite slijedeće:

Ivan Ćao, šta radiš? Ja sam Marko.

Poruku šaljete na broj telefona 091/610-103 i Vaša poruka ce doći članu kojem je namjenjena. Kada dobijete odgovor i hoćete da nastavite sa dopisivanjem, uvijek prije Vaše poruke napišite nadimak kome šaljete poruku, na primjer: Ivan Hvala što si se javio, kako izgledaš?Pomoć

Da li svaki put kada šaljem poruku treba da napišem nadimak člana ispred poruke?
- Da, uvijek kada šaljete poruku morate da napišete nadimak ispred Vaše poruke, inače Vaša poruka može otići nekom drugom članu.


Poslao sam poruku ali mi niko nije odgovorio?
- Odgovor ćete dobiti čim član primi poruku, ako trenutno nije ulogovan - dobiće je čim se uloguje...


Da li mogu slati poruku članovima koji nisu online?
- Da, čim se uloguju, dobiće je.


Odakle je moguće slati poruke?
- Samo iz BIH.


Imam još pitanja?
Kontaktirajte nas :)gayoglasi.me gayoglasi.me

PRUŽALAC USLUGA DM Creative Team d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 109843536 Matični broj: 21252719 Delatnost: 8220 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@dmct.rs. U ime DM Creative Team d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u DM Creative Team d.o.o (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

TEHNIČKA PODRŠKA - OneClick Solutions d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 107479270 Matični broj: 20811161 Delatnost: 6201 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@oneclick.rs Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija odnosno korišćenjem pogrešnih i nepotpunih informacija u osnovi su isključeni, ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku. Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo poslate poruke. Slanjem SMS poruke, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.

All right reserved ® GAY OGLASI
Uslovi korišćenja sajta   |   Kontakt
gay upoznavanje